Конкурс фахової майстерності «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Відповідно до плану роботи училища та з метою підвищення рівня професійної майстерності, поглиблення та удосконалення знань як теоретичного, так і практичного курсу в ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства» 11 березня 2020 року був проведений конкурс фахової майстерності по професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А1», «А2»» серед учнів груп №№ №14, 21, 31.
Відповідно до умов проведення конкурс відбувся у два тури: теоретичний та практичний.
У практичному турі взяли участь 9 учасників. Вони виконували роботи на тракторах МТЗ та Case Magnum 310. Журі відзначило високий рівень професійно-практичної підготовки учасників конкурсу. Згідно протоколу підсумків конкурсу місця розподілились наступним чином:
І місце – учень групи № 21 Костоглот Анатолій.
ІІ місце – учень групи № 21 Давиденко Євген
ІІІ місце – учень групи № 31 Синиця Денис.

Директор училища А.Г Троян нагородив учасників конкурсу дипломами а переможці отримали цінні подарункти від спонсорів — соціальних партнерів ТОВ «Млин-2018» на чолі з керівником Мироненко А.І.
Також за волю до перемоги відмічався учень групи №14 Сливка Станіслав, якому була вручена грошова премія в сумі 200 грн. Сподіваємося, що набуті навички на уроках виробничого навчання знадобляться у подальшому молодим спеціалістам.
ФОТО З КОНКУРСУ

ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

ЛЕБЕДИНСЬКА ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА

ВІРТУАЛЬНИЙ МЕТОДИЧНИЙ КАБІНЕТ
Back to top